BALIKESİR / ERDEK - Nerime Yüksel Ortaokulu

Nerime Yüksel Ortaokulu

Adres
Zeytinli Mahallesi Kimya Yüksek Mühendisi Nerime Yüksel Cad. No19 Erdek/ BALIKESİR
Vizyon
Yeniliklere açık, olaylara geniş açıdan bakabilen, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, vatanını ve milletini seven, çalışkan, bedenen, zihnen ve ahlaken seciyeli, araştıran ve ülkesine faydalı, içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmektir.
Misyon
2000´li yıllarda, eğitim ve öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslar arası standartlar doğrultusunda, öğrenmenin severek gerçekleştirildiği, sağlam bir kişilik yapısının kazandırdığı, bilimsel düşünmenin temellerinin atıldığı bir ortam oluşturarak en ileri eğitim ve öğretim yöntem ve tekniklerini uygulayarak dünya standartlarında bir okul ortamı oluşturmak ve okul çağındaki her bireyin eğitim-öğretim görmek istediği en önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
08.50-15.50
Merkezi Sistem Kalorifer
Merkeze yaya olarak 10 dk uzaklıktadır.
Özel servislerle öğrenciler isteğe bağlı okulumuza taşınmaktadır.
Yerleşim Yeri
Zeytinli Mahallesi Kimya Yüksek Mühendisi Nerime Yüksel CAD. NO=19 Erdek/BALIKESİR
Okulumuz Erdek Merkezdedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi