BALIKESİR / ERDEK - Nerime Yüksel Ortaokulu

AKADEMİK ALAN

Mrt

Okulumuzun BİGEP Projesi kapsamında hazırladığı "Ailemle Okuyorum" etkinliğini gerçekleştirmek için

her pazar saat 20.00´da tüm sınıflarımızın ve velilerimizin dahil olduğu evlerimizde  kitap okuma etkinliği yapılmaktadır.

Çocukların ruhunu keşfederek şahsiyetini dengeleyecek, değerli ve başarılı insan olmasını sağlayacak en etkili yöntem okumadır.

Çocuklar dinledikleri masalların rüyasını görürler. Bu yüzden okuma ailenin sıcak ortamında başlamalıdır.

Aile ilişkilerini güçlendiren etkili bir okuma saatiyle çocuklarımıza kitap okumayı sevdirecek, okumayı bir kültür hâline getireceğiz.

Bu kapsamda anne, baba ve çocuk ilişkisinde kitap arkadaşlığının önemli bir konuma getirilmesi amacıyla düzenlenen bu etkinlikte aileler çocuklarıyla birlikte kitap okuyorlar.

Mrt

Okulumuzun Bigep kapsamında yürüttüğü 10line Öğretmenim projesi için Matematik öğretmeni Kerim BALABAN öğrencilerimizin konuları pekiştirmesi adına 5. Sınıf 1.dönem 2.sınav hazırlık soruları oluşturdu.

Sınav hazırlık sorularına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.