BALIKESİR / ERDEK - Nerime Yüksel Ortaokulu

ÖĞRENCİLERİMİZİN KİTAP ÖZETLERİ

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ve öğretmenimiz Kerim BALABAN'nın düzenlediği kitap özetleri çalışmasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

>meb_iys_dosyalar/10/09/737430/dosyalar/2024_05/04122533_nisan2024.pdf<

Geçtiğimiz yıl Kerim BALABAN hocamızın kendi sınıfıyla başladığı uygulamayı bu yıl girdiği bütün sınıflarda devam ettirdi. Ögretmenimizin bu konuda ki açıklaması ise şöyle

"Öncelikle amacım öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmaktı. Bir de 8. sınıfta LGS sınavında matematik sorularını çözmek için önemli konulardan biri de çok iyi bir kitap okuyucu olmak gerektiğine inananlardanım. Geçen yıldan beri zaman zaman öğrencilerin yazıp bana verdiği özetleri bilgisayara yazdım. Sonrasında bunları toparlayayım ve öğrenciler kendi yazdıklarını bir okusunlar istedim. Öğrencilerim 7. Sınıf ve 8. Sınıf öğrencileridir. Onların özetlerini ufak tefek değişiklikler haricinde değiştirmeden sizlere sunuyoruz. Öğrenciler kitap okuma alışkanlığı kazanırlarsa hayatta başarılı olurlar diye düşünüyorum. Sizlere keyifli okumalar dilerim."

Yayın: 04.05.2024 - Güncelleme: 04.05.2024 16:04 - Görüntülenme: 108